Ενημέρωση για το 2ο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο του 8ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2023-2024 της Ένωσης για νέες/ους Δ/ντριες-Δ/ντές

Ευχαριστούμε θερμά τις εκατοντάδες νέες Δ/ντριες και νέους Δ/ντές, μέλη του Σωματείου της Ένωσης Δ/ντών-Δ/ντριών, που συμμετείχαν στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριό μας, με θέμα: «MySchool-Οδικός Χάρτης», το Σάββατο 30/9/2023 στις 5:00 μ.μ., με εισηγητή τον Δ/ντή του 29ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας κ. Χαράλαμπο Γούτσο.
Η διάρκειά του ξεπέρασε τις τρεισήμισι ώρες λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγηση του κ. Γούτσου απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήματα συναδέλφων.
Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι στο 3ο διαδικτυακό σεμινάριο της Ένωσης, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στις 5 μ.μ., με θέμα: «Βασικές λειτουργίες της Διοίκησης» και εισηγήτρια τη Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕΠΚ) και από το 2016 Διευθύντρια της Μονάδας Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του ΕΠΚ. Συντονίζει την κατεύθυνση της Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ηγεσίας στο ΜΑ Επιστήμες της Αγωγής.
Η Δρ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου είναι Επιστημονική Υπεύθυνη και του φετινού 8ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2023-2024 της Ένωσης Δ/τών-Δ/ντριών, και στηρίζει επιστημονικά την Ένωσή μας από την ίδρυσή της το 2011.
Το ΔΣ
Scroll to Top