Το Δ.Σ. της Ένωσης
Τα μέλη του Διοικητικού
Συμβουλίου

Νέα εγγραφή
Πληροφορίες σχετικά με νέα εγγραφή στην Ένωση 

Η Ένωση στο Facebook
Ομάδα αλληλοϋποστήριξης και διαβούλευσης

Επιμόρφωση
Υλικό από τα σεμινάρια 
της Ένωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη τής εκπαιδευτικής κοινότητας καλή, δημιουργική και ομαλή σχολική χρονιά με υγεία. (Περισσότερα…)

Απολύτως αναγκαία η αύξηση της κρατικής επιχορήγησης για τα σχολεία

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/τριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει επανειλημμένα τονίσει και αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα που αφορά στις περικοπές των λειτουργικών δαπανών για τις σχολικές μονάδες. (Περισσότερα…)

Από την πρώτη ημέρα να λειτουργήσουν όλα τα Ολοήμερα σχολεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή το γεγονός της υπολειτουργίας ή ακόμα και της αναστολής λειτουργίας ενός μεγάλου αριθμού Ολοήμερων σχολείων, που παρατηρείται κατά την έναρξη των μαθημάτων κάθε νέας σχολικής χρονιάς, με αποτέλεσμα την ανατροπή του προγραμματισμού χιλιάδων οικογενειών μαθητών/τριών, έχει να επισημάνει τα εξής: (Περισσότερα…)

Επιστολή-Κάλεσμα για εγγραφή νέων μελών στην Ένωση Διευθυντών/ντριών

Τον Ιούνιο του 2023 συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο διάστημα αυτό, η Ένωση Διευθυντών/ντριών έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις για όσα διαδραματίζονται στο χώρο της Παιδείας, στηριζόμενη πάντα στα επιστημονικά […]

Πραγματοποίηση ουσιαστικών ελέγχων και έκδοση Πιστοποιητικού Καταλληλότητας για όλα τα σχολικά κτήρια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή το γεγονός της πτώσης της ψευδοροφής στην αίθουσα της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βαρνάβα, η οποία είχε τοποθετηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο και κάτω από την οποία για πολλούς μήνες μαθητές και εκπαιδευτικοί έκαναν μάθημα, και ενόψει της έναρξης της νέας […]

Scroll to Top